top of page

MI SMO

MAP2STUDIO iza kojeg stoji arhitekt i osnivač studija, Martina Miličević Pojatina i suradnici.

"Zanimanje za sve oblike umjetnosti, još od malih nogu, dovela me do studija arhitekture kojeg pohađam i završavam u Zagrebu. Kroz niz godina učenja i stjecanja iskustava, traganje me dovodi do trenutka kada počinjem shvaćati na koji način želim usmjeriti svoj put.

Razmišljam... Vjeruj u tradiciju, kao temelj, ali u isto vrijeme, nastoj biti kreativan, inovativan i okrenut budućnosti, imajući na umu funkcionalnost, tako da svaka ideja, objekt ili prostor, postane ne samo puka forma, već malen svijet koji živi sam za sebe.

Vjerujem da arhitektura, kao i oblikovanje interijera, mogu znatno utjecati na promjenu života ljudi.

Nastojim kroz svoja rješenja ne samo odražavati osobnost i jedinstvenost svakog pojedinog naručitelja, nego im istodobno pomoći da i sami požele sanjati izvan svojih okvira i prihvatiti izazove. Jer na kraju dana, ipak je svako od nas tvorac svoje vlastite realnosti.

Naravno, ne završava svaki dan u uredu s osjećajem kao da mijenjamo živote, ali kad se to ipak dogodi, svaki se napor itekako isplati."

MAP2STUDIO brine o svakom stupnju projekta, počevši od koncepta preko idejnog rješenja uz stručne savjete, preko grafičkog prikaza uz 3D vizualizacije pa sve do konačne realizacije.

MAP2STUDIO godinama blisko surađuje s obiteljskom tvrtkom Galleria interijeri koja oprema stambene i poslovne prostore namještajem uglednih talijanskih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom.

Trgovačko društvo upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Temeljni kapital 20 000,00 kn uplaćen u cijelosti

Jedini član uprave i član društva: Martina Miličević Pojatina

OIB: 51942281807

MBS: 4349792

IBAN: HR3323600001102468117

Zagrebačka banka

MAP2STUDIO d.o.o.

Palinovečka 49

HR-10 000 Zagreb

bottom of page